Aplicatie PLM (managementul ciclului de viata al produsului)

Software PLM

IQ PLM

Automatizare si simplificare proces de productie

Sunteți în căutarea unei soluții care să aducă eficiență și claritate în fiecare etapă a ciclului de viață al produsului dvs.? Nu căutați mai departe decât IQ PLM. Software-ul nostru inovator de Management al Ciclului de Viață al Produsului (PLM) este conceput pentru a simplifica întregul parcurs, de la idee la piață, dând putere afacerii dvs. în fiecare pas.

Ce este IQ PLM?

[Numele Software-ului Dvs.] este soluția dvs. cuprinzătoare pentru gestionarea fiecărui aspect al ciclului de viață al produsului dvs. De la conceptul și designul inițial la fabricație, distribuție și dincolo de acestea, platforma noastră ușor de utilizat vă menține sub control, în fiecare etapă a drumului.

Cine Poate Beneficia?

Fie că sunteți o mică afacere în curs de dezvoltare sau o corporație mare, IQ PLM este adaptat pentru a satisface nevoile dvs. Platforma noastră flexibilă se adaptează dimensiunii și industriei afacerii dvs., făcându-l soluția ideală pentru:

– Designeri de Produse

– Ingineri

– Echipe de Fabricație

– Manageri de Lanț de Aprovizionare

– Echipe de Asigurare a Calității

– Și altele!

 

De Ce Să Alegeți IQ PLM?

Cu IQ PLM, nu obțineți doar o soluție software – obțineți un partener în succesul produsului dvs. Echipa noastră dedicată de suport este aici pentru a vă ajuta în fiecare pas, asigurându-vă că obțineți cel mai mult din platforma noastră.

Gata să preluați controlul asupra ciclului de viață al produsului dvs.? Începeți cu IQ PLM astăzi!

Caracteristici Cheie

– Gestionarea Centralizată a Datelor: Spuneți adio documentelor și emailurilor răspândite. Cu IQ PLM, toate datele produsului dvs. sunt centralizate și ușor accesibile, asigurând că toată lumea este pe aceeași lungime de undă.

– Instrumente de Colaborare: Promovați munca în echipă și comunicarea între echipele dvs., fie că se află în același birou sau la distanță. Instrumentele noastre de colaborare simplifică comunicarea și mențin toată lumea aliniată cu obiectivele proiectului.

– Controlul Versiunilor: Nu vă mai faceți griji că lucrați cu informații învechite. IQ PLM se asigură că lucrați întotdeauna cu cea mai recentă versiune a proiectelor dvs. și a documentației.

– Automatizarea Fluxului de Lucru: Simplificați sarcinile repetitive și eliberați timpul echipei dvs. pentru lucruri mai importante. Caracteristicile noastre de automatizare a fluxului de lucru simplifică procesele, reducând erorile și accelerând timpul până la lansare.

-Gestionarea Conformității: Mențineți pasul cu cerințele reglementare și standardele industriale cu instrumentele noastre de gestionare a conformității. Ușor de urmărit starea conformității și asigurați-vă că produsele dvs. respectă toate reglementările necesare.

Esti interesat?

Contacteaza-ne!